perfect day

Well, Hari yang indah buat gw..

Melewatkan pergantian hari dengan tidur 13 jam kemaren-kesela subuh dan bales sms Amri, bangun penuh cinta dengan Oching – Ochie si Kucing di depan pintu sambil ngeong2 minta dielus2..

Mandi pagi, Nonton 2 DVD dengan rileksnya, olah raga, ditelpon ibu, smsan sama neng puput + napoo-chu…lalu wawa dengan si “perintilan”, abis itu berkelana makan sour sally sama Amri ke Sency – trs menculik diri ke EX nonton FAST n FURIOUS (dengan tiket yg tiba2 ada di depan mata padahal nyaris habis), telponan Unyil-chan, sampe rumah ngobrol ma mami soal pemilu, trs bikin “perintilan” sambil chating ma a idham untuk bantuan corel saya yg kembali gagap… OooOOooH, What a life…

Alhamdulillah..

Merasa bersalah karna udah nge-judge weekend ini..

Satu aja hal yang bikin gemes. baju item gw yg baru mana yaaa??? hm… dah 2 minggu di cuci blum balik…

Oh iya, sebenernya gw pengen dedikasiin satu lagu buat orang2 yang gw sayang… walo nggak kesebut namanya di postingan ini, tapi lagu yang keputer di MP3 gw malem ini ngingetin mereka semua.. (Odiq termasuk buanget!!!)

You’ll Be In My Heart

(Phil Collins)

Come stop your crying, it will be all right
Just take my hand, hold it tight
I will protect you from all around you
I will be here dont you cry

For one so small,you seem so strong
My arms will hold you keep you safe and warm
This bond between us cant be broken
I will be here dont you cry

And youll be in my heart
Yes, youll be in my heart
From this day on
Now and forever more
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart
Always

Why cant they understand the way we feel
They just dont trust what they cant explain
I know were different but deep inside us
Were not that different at all

And youll be in my heart
Yes, youll be in my heart
From this day on
Now and forever more
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart
Always

Dont listen to them, cause what do they know
We need each other, to have and to hold
Theyll see in time, I know

When destiny calls you, you must be strong
I may not be with you, but you gotta hold on
Theyll see in time, I know

Well show them together cuz…

Youll be in my heart
I believe, youll be in my heart
Ill be there from this day on
Now and forever more

Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart always

Always…
Ill be with you
Ill be there for you always
Always and always
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Ill be there always

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s